Terhes nő lófrál a temetőben - Milliókat ejt zavarba az oka - Videó

Míg egyesek dicsérték az amerikai amerikai módszerét, és „gyönyörűnek” nevezték, mások nem igazán érzik jól magukat, ha egy terhes nőt láttak egy temetőben.

„Úgy hallottam, hogy a terhesség vonzza a szellemeket” - magyarázta aggódva egy felhasználó. A nő azonban nem tart a temetőkkel kapcsolatos rémtörténetekről. Ő maga úgy tekint a nyughelyekre, mint egy „történetekkel teli könyvtárra”. „Minden sír egy ember egész életét képviseli - nem csak egy holttestet” - mondta a Newsweeknek. „Véleményem szerint a halál nem a vég”.

@hodgehouse Fun fact: My sister came from someones gravestone 🤍 #babynames #southport #love #fyp #viral #weird #graveyard ♬ Beautiful Memories - Lux-Inspira

Ezért szeretné megtanítani a gyermekeinek, hogy a halál nem valami ijesztő dolog. „Ez egy új kaland kezdete, amiről szeretem azt hinni, hogy a mennyország" - mondja. A temetői "névjátéknak" is van egy kis háttértörténete: Haley nővére maga is egy elhunyt személyről kapta a nevét, akinek a nevét édesanyja fedezte fel egy nyughelylátogatás során.

Vicces: ma már ő maga is idegenvezetőként dolgozik kísérteties túrákon.

Címlapfotó: TikTok/hodgehouse

24 óra