Tönkrement egy állatorvosi számla miatt egy idős házaspár: jelzálogot akarnak felvenni - Fotók

Május 8-ig az életfenntartó intézkedések állatorvosi költségei összesen 23 000 fontot, azaz körülbelül 10 millió 400 ezer forintot tettek ki.

Az orvos elaltatta volna

Ruby nyelve kilógott a szájából, amikor orvoshoz vitték. „Amikor az állatorvos felhívott minket, és megkérdezte, hogy el kell-e altatni, összetört a szívünk” - folytatta Holdom. De a pár nem volt hajlandó meghozni ezt a döntést, ragaszkodnak a 16 hetes kutyusukhoz. Így a kutyát egész éjjel műtötték, majd intenzív osztályra került. „Annyira édes, egyszerűen nem tudtuk megtenni. Adnunk kellett neki egy esélyt. Nem lehet csak úgy elvenni valakinek az életét, aki olyan keményen küzdött érte” - mondta Holdom. Ruby végül kedden hazzatérhetett.

A 64 éves Lynn Holdom és a 75 éves Alan Bamford most jelzálogot próbál felvenni a házukra, hogy ki tudják fizetni az összeget.

Ellenkező esetben kénytelenek lennének eladni az ingatlanjukat - írja a Daily Mail. A lányuk a gofundme.com oldalon létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, ahol már több mint 9000 font, azaz 4 millió forint gyűlt össze. A warwickshire-i rendőrség megerősítette, hogy nyomoznak egy olyan ügyben, amelyben egy háziállatot „állítólag egy pórázról levált kutya támadott meg”. A házaspár szerint a támadásban érintett négylábú továbbra is az utcán kóborol, és nem altatták el.

Címlapfotó: GoFundMe

24 óra