Felébredt reggel az anya: amikor kiment a konyhába, majdnem megállt a szíve - Videó

"Szerinted a lakásbiztosításom fedezi a szósz spontán meggyulladását?" - teszi fel a kérdését, ami már sokat elárul arról, mi történhetett.

A feltételezései szerint egy üveg kész pizzaszósz robbant fel az éjszaka folyamán, és végigrepült a szobán - szinte úgy, mint egy kis rakéta! Bár az eset viccesen hangzik, a nőnek nem igazán volt kedve nevetni. Hiszen a szósz nagy terjedelemben gyalázta meg az otthonát. Míg a konyhapulton bizonyára könnyű volt letörölni, a falakon és a mennyezeten már más volt a helyzet.

@bycaitrose (it doesn’t) Not my favourite sight to find when coming through in the morning. @Woolworths_au … I just wanna talk. #viral #spontanouscombustion #sauceexplosion #crazyvideo #whatismylife ♬ Little Life - Cordelia

A Yahoo News szerint Caitlin-Rose-nak még egy profi takarítót is fel kellett fogadnia, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket. A szószfoltok egy része azonban annyira beleivódott a falfestékbe, hogy a családnak hamarosan újra kell majd festeni a szobákat. A nő szerint az üvegben erjedt meg, miután elfelejtették visszatenni a hűtőbe. Miután éjszaka felrobbant, átrepült a szobán és nekicsapódott a mosogatónak, majd tovább a folyosó felé. Végül ott ért földet.

"Nem a kedvenc látványom, amikor reggel felkelek" - írta Caitlin-Rose a TikTok-on, a videója mindenesetre nagy siker.

Címlapfotó: TikTok/Caitlin-Rose Wilkinson

24 óra