A neten kérdezte meg a nő, hány éves: ezekre a válaszokra nem számított

Sok nő számára az életkor egy bizonyos szám felett érzékeny téma, sőt, már az is érzékenyen érinti őket, ha öregebbnek nézik őket a valós koruknál. Ez a nő most helybe ment a pofonokért - azaz a válaszokért: megkérdezte, hány éves.

Drága hölgyek, érzékeny téma következik! Nem biztos, hogy érdemes utánozni a brit származású, de ma már Sydneyben élő anyuka ötletét. Emily Jane a TikTok-on közzétett videójában tette fel a kérdést a követőinek: "Hány éves vagyok?". A provokatív érdeklődés akkora siker lett, hogy jóval több vélemény érkezett, mint remélte. Az ősz, hosszú hajú anyukának nagyon eltérő válaszok érkeztek az egyszerű kérdésre.

40 és 60 közt?

"54 éves vagy" - magyarázta az egyik felhasználó, majd egy másik "Szerintem 47 éves hetesz". A válaszadók többsége egyérteémáen 40 és 60 év közöttire becsülte őt. Egy kommentelő válaszára, aki 58-at írt, még be is pöccent. "Tényleg úgy nézek ki, mint aki majdnem 60 éves? Mintha majdnem nyugdíjas korú lennék? Tényleg ennyire öregnek nézek ki?" - kérdezte döbbenten.

Végül kiderült az igazság - nem fogod elhinni!

Lapozz a folytatásért!

24 óra