A neten kérdezte meg a nő, hány éves: ezekre a válaszokra nem számított

Valójában Emily sokkal fiatalabb, mint azt a legtöbben feltételezték.

"Múlt héten töltöttem be a 36. életévemet, szóval csak 36 éves vagyok" - magyarázta végül Emily. Szerinte az őszülő haja a fő oka annak, hogy az internet azt hiszi, jóval 40 felett jár. "Már egy ideje őszül a hajam, és ez egy természetes ősz hajszín" - mondta Emily, aki azt is elárulta, 19 éves volt, amikor az első ősz hajszálat megtalálta a fején. "Az emberek azt hiszik, hogy 50 felett vagyok, mert ősz a hajam" - magyarázta.

@x_emilyjane How Old Am I? Genuinely intigued about this… is age perseved differently by different age groups? Or is it a blanket sociatal view? I keep seeing people comment on how old others appear… so lets do a little experiment. Tell me your age and how old you think I am in the comments. #age #howolddoilook #howoldami #greyhair #ageisjustanumber ♬ original sound - emilyjane

Ráadásul az is kiderült, hogy az anyuka csak nemrég szült, és az arcán jól látszanak az álmatlan éjszakák is. Ha nem sminkeli ki magát, az alváshiány jól látható a szeme alatti sötét karikákon. De kiáll maga mellett. "Ez az én arcom, és így nézek ki. Szerintem fontos, hogy ne feledjük, amit a közösségi médiában, a tévében vagy a magazinokban látunk - és ezt már évek óta mondogatják az emberek -, az nem a valóság." 

Emily szerint ma már sokan nem is tudjék, milyenek a nők, filterek, photoshop, vagy smink nélkül.

Címlapfotó: Screenshot/TikTok/emilyjane

24 óra