Megdöbbentő: Katalin hercegnő szüleit iszonyatos adósság sújtja - Fotók

Katalin hercegné rákos betegsége az év egyik legmegrázóbb híre, de úgy tűnik, a családjának is akadnak gondjaik. Carole és Michael Middleton egykor sikeres partidíszítő céget vezetett. De ez már a múlté.

A 69 éves Carole és a 74 éves Michael Middleton számára biztosan voltak már gondtalanabb időszakok, sőt, talán csak azok voltak. Néhán yhete ugyanis már ők is tisztában vannak vele, a lányuk a gyilkos kórral néz farkasszemet, míg a szüleit pedig a jelek szerint tetemes adósság gyötri. A brit Mirror szerint az 1980 óta házasságban élő pár képtelen kifizetni tartozásait a felszámolásukért felelős cégnek. Konkrétan állítólag 260 ezer fontról, vagyis körülbelül 119, 5 millió forintról van szó. Az eljárás a szokásosnál hosszabb időt vett igénybe, hogy teljesíteni tudják a törvényi előírásokat és a hitelezők kéréseit.

Eladták a céget

Tavaly májusban érkezett a hír: Katalin szülei a fizetésképtelenség miatt eladták a "Party Pieces" nevű cégüket. Carole, aki korábban légiutas-kísérőként dolgozott, és férje, Michael, a British Airways egykori menedzsere 1987-ben alapította ezt a vállalkozást. A hivatalos indoklás szerint a koronavírus-járvány okozta korlátozások alatt roppant meg a vállalkozás helyzete. Katalin is lekiiismeretfurdalással küzdhet, egy korábbi interjú szerint miatta alakulhatott a cég, ami most 120 milliós adósságot hozott a szüleinek!

A folytatást a galériánkban találod!

GALÉRIA: ezért lehet teher szülei adóssága Katalinnak
  • katalin hercegnő, szülők, adósság, tartozás,
  • katalin hercegnő, szülők, adósság, tartozás,
  • katalin hercegnő, szülők, adósság, tartozás,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra