Brutális számlát kapott a fiatal nő a kórháztól: az okán pusztul a világ - Videó

Amerikában még mindig nagyon sok embernek nincs biztosítása, ezért egy váratlan betegség, vagy kórházi kezelés padlóra küldheti az egész családot. Még egy apró, hétköznapi dolog is.

Pokoli fájdalmakra ébredt március elején egy éjszaka a texasi Cinthanie McAllister - 29 éves nő úgy írja le ezt az egészet mint a "legrosszabb hasi fájdalmat", amit "valaha is tapasztalt" az életében. "Lehajoltam. Nem tudtam járni" - emlékszik vissza Cinthanie. "Szó szerint át kellett kúsznom a hálószobánk padlóján, hogy felébreszthessem a férjemet, és rávegyem, hogy vigyen be az A&E-be" - mesélte a nő. Miután odaértek, a nőt az ápolóknak kellett kiemelniük a kocsiból. "Nem tudtam járni, mert olyan nagy fájdalmaim voltak" - mesélte egy TikTok-videóban.

Fotó: TikTok/Cinthanie

Amikor azonban felajánlottak neki egy gyógyszert a fájdalom csillapítására, Cinthanie visszautasította. "Úgy voltam vele, hogy "Nem! Nem akarok semmilyen kib@szott morfiumot - csak tudni akarom, hogy mi a bajom"." - magyarázta, majd nem titkoltan elismerte, attól tartott, hogy perforált vakbéllel küzd. A gyanúját a kórház dolgozói is osztották és azonnal CT-vizsgálatot rendeltek el neki. Miközben a nő az eredményre válrt, hirtelen késztetést érzett arra, hogy vécére menjen.

Ami ott történt, arra ő maga sem számított!

Lapozz a folytatásért!

24 óra