Brutális számlát kapott a fiatal nő a kórháztól: az okán pusztul a világ - Videó

A 29 éves nő majdnem felrobbant a mellékhelysiégben. Kendőzetlen őszinteséggel írta le az ott történteket.

"Kiengedtem a világ legkövérebb fingját, amit valaha is hallottál életedben. Olyan istentelen szaga volt. Annyira nőietlen volt. Annyira szánalmas volt" - mesélte az élményeit, sőt, azt is hozzátette: szerinte ezzel kiirtotta volna a kórházban az esetleges élősködőket is. "Annyira rohadtul szörnyű volt" - így a nő, akinek ezt követően váratlanul elmúlt az összes fájdalma. Az orvosok így néhány kúpot írtak fel neki és elengedték.

Az öröme azonban csak addig tartott, míg megjött a számla.

@cinthanie i have to laugh to keep from crying because this is insane #storytime #ervisitstorytime #emergencyroom #fyp ♬ original sound - Cinthanie (+ Da Boys 🐶🐶)

"Szerintetek mennyibe került, hogy biztosítás nélkül kiengedtem azt a fingot az A&E-n?" - kérdezi Cinthanie a világtól a TikTok-on. "Most mondom nektek, tévedtek. Többe kerül. Több, mint gondolnátok" - teszi hozzá rögtön. A kórhéz ugyanis egy 8621,10 amerikai dolláros, azaz 3 millió 111 ezer forintos számlát küldött ki a fingért. "Nevetnem kell, hogy ne sírjak, mert ez őrület" - írja a 29 éves lány a videójához, aminek milliós nézettsége lett.

Címlapfotó: TikTok/Cinthanie

24 óra