Ez az öregedés 4 leggyakoribb típusa - Melyik vagy? Ezt kell tenned

Életünk derekán szinte mindenkit foglalkoztatni kezd az öregedés, és természetesen az is, hogy tudnánk lelassítani a folyamatot. Egy tanulmány most meglepő dolgokra világít rá.

A kutatás szerint előbb elsősorban azt kell megértenünk, mi melyik típusba tartozunk, ami az öregedést illeti. Egy dolog biztos: a fejlődésnek köszönhetően ma már egyre tovább élnek az emberek. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően évekkel, évtizedekkel tovább, mint néhány száz évvel ezelőtt. Az öregedéstől való félelem így egyre többeket érint. "Megállítani természetesen továbbra sem tudjuk, néhány kutató viszont érdekes tanulmányt végzett arra vonatkozóan, milyen különböző öregedési csoportok mentén is zajlanak le a változások az egyes emberek esetében" - írja a Femcafe.hu.

Típusok

Egy tanulmány során 106 egészséges embert viszgáltak meg. Az alanyok 29 és 75 év közöttiek voltak, és nem csak vérmintát, de többek között székletet is vettek tőlük. A szakembereknek az eredményeket megvizsgálva sikerütl megállapítaniuk, hogy mindannyian más ütemben öregszünk, és ez annak köszönhető, hogy más-más típusokba lehet sorolni minket. Négy nagyobb csoportot hoztak létre, amiben az emberek többsége beletartozik.

Hogy melyek ezek, és vajon te melyik lehetsz - a galériáknból kiderül!

Íme az öregedés 4 típusa - Ez a teendőd, ha felismered, te melyik vagy
  • öregedés, típusok, tippek, élet,
  • öregedés, típusok, tippek, élet,
  • öregedés, típusok, tippek, élet,
  • öregedés, típusok, tippek, élet,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra