Leolvad a hasadról a zsír, ha ezt az egy ételtípust száműzöd at étrendedből

Már néhány nap alatt látványos változásokat érhetsz el ezzel a trükkel. Itt a tavasz, nem halogathatod tovább a bikiniszezonra való felkészülést.

Vége a hideg téli hónapoknak, a szervezetünkbe felhalmozott felesleg már biztosan egyre többek szemét szúrja, ha a tükörbe néz. A tavasz is beköszöntött, egyre hosszabbak a nappalok, egyre magasabbra kúszik a higany szála, sokan pedig már azt is eldöntötték, hol nyaralnak majd idén nyáron. De türelem! Lehet, előbb bele kellene bújni a fürdőruhába és -gatyába. A magunk mögött hónapok ugyanis akár nyomokat is hagyhattak az alakunkon. A hasunkon és derekunkon is.

Hasi zsír

A Femcafe.hu cikke szerint sajnos nincs olyan csodaszer, ami egyetlen pillanat alatt eltüntetné rólunk a felesleget, ugyanakkor ez az egyik olyan terület a testünkön, ahol a legnehezebb látványos változást elérni. "Azonban nem kell egyből elkeseredni, hiszen létezik olyan megoldás, ami kellő akaraterővel és kitartással segíthet abban, hogy búcsút mondjunk a makacs úszógumiknak – és nem csupán a rendszeres testmozgásra kell ez esetben gondolni" - írja a lap.

Van egy ételtípus, aminek a nélkülözése csodákra képes! A galériánkból kiderül, melyik az.

Ezt az ételt mellőzd - leolvad a hasadról a zsír!
  • hasi zsír fogyás étel életmód
  • hasi zsír fogyás étel életmód
  • hasi zsír fogyás étel életmód
  • hasi zsír fogyás étel életmód
  • hasi zsír fogyás étel életmód

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra