Vihar Hold: rendkívüli hétvége vár erre a 3 csillagjegyre

Február 24-én ismét egy teliholdat köszönthetünk, ez az úgynevezett Vihar Hold lesz, ami ráadásul mininek is mondható majd. Három csillagjegy különösen várhatja majd ezt az égi jelenséget, meglepő dolgokat tartogat a számukra.

Azt már mindenki tudja, a Holdat hol kisebbnek, hol nagyobbnak látjuk, ami nagyrészt attól függ, milyen messze van a Földtől éppen. Februárban a telihold most a bolygónktól nagyon távoli pályán mozog, így különösen kicsinek tűnik majd. Ennek ellentéte a Szuperhold, ami különösen közel ragyog a Földhöz, és ezért sokkal nagyobbnak tűnik számunkra. Legközelebb 2024. szeptember 17-én világítja meg majd ilyen az éjszakai égboltot.

Vihar Hold

A februári teliholdat Vihar Holdként is emlegetik, most lehetőséget kínál majd arra, hogy nekilássunk azoknak a dolgoknak, amelyeket már egy ideje halogatunk. A bolygó a Szűz jegyben áll, így most tökéletesek az energiák ahhoz, hogy terveinket a végső simításokat elvégezzük és megvalósítsuk. Most józanul gondolkodhatunk pénzügyekről, munkáról, jövőbeli tervekről, kapcsolatokról vagy bármi másról.

Energiák

A Vihar Hold most különös energialöketet is hoz magával. az elmúlt hetek fáradtságát magunk mögött hagyjuk, sokkal produktívabbnak érezzük majd magunkat mint az elmúlt hetekben. Ez az időszak a tavaszi nagytakarítás kezdetének is tökéletes választás, és kiselejtezhetjük a felesleges dolgokat az életünkből. Ez vonatkozik mind az anyagi, mind az érzelmi "csomagokra".

Lesznek, akiknek mindezeken túl is különös időszak veszi kezdetét - a galáriánkból megtudod, kiknek és miért!

FOTÓK: ez a 3 csillagjegy okkal várhatja a Vihar Holdat!
  • Vihar Hold csillagjegy energia horoszkóp
  • Vihar Hold csillagjegy energia horoszkóp
  • Vihar Hold csillagjegy energia horoszkóp

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra