A legolcsóbb módszerrel fogyott 30 kilót ez az anyuka: bombázó lett - Fotók

Nem edzőterem és nem is diéta - egyik módszert sem érezte a magáénak. A második lánya születése után rászánta magát, változtat.

Lehet, hogy ezzel le is áldozik a fogyiszereknek, az edzőtermeknek és a csökkentett szénhidrát, meg cukortaartalmú diétáknak? Nos, ezt egyelőre megjósolni sem lehet, ami mindenesetre biztos, a kétgyermekes anyuka bebizonított a avilágnak, hogy az ősi módszer épp úgy működik, mint régen. Igaz, akkor még nem került ennyi tartósított, mesterségesenérlelt, vagy épp adalékanyagokkal telepumpált élelmiszer az asztalunkra. És nem is éltünk ennyire kényelmes életet.

Csoda? Nem, trükk

Talán éppen ez adta az ötletet Kathleen Hartnak, aki tudta, a diéta nem neki való és edzőterembe se fog járni, mert ez a fajta szenvedés semmiféle örömet nem jelent neki. Ráadásul egy irodai munkája volt, és azon túl, hogy bejárt, más mozgást nem is nagyon végzett. "Akkoriban csak 3000 lépést tudtam megtenni, mert ez egy órányira lévő irodába ingáztam, és nyolc órát ültem az íróasztalnál" - írta a nő a bejegyzésében, amiben felfedte fatasztikus átalakulásának a titkát. 

Az előtte-utána képek felrobbantják a közösségi oldalát - a titkát a galériánkban neked is eláruljuk!

FOTÓK: kétgyermekes anyaként lett bombázó - ez a trükkje
  • fogás trükk módszer édesanya
  • fogás trükk módszer édesanya
  • fogás trükk módszer édesanya

Címlapfotó: Youtube/lil Piece of Hart

24 óra