Az ATV kamerái előtt árulta el: egy elégetett középkori asszonnyal él a vlogger

A háziállatokról kérdezte a vendégeit Bochkor Gábor az ATV műsorában, amikor az egyikük meglepő kijelentést tett.

Az köztudott, hogy Tornóczky Anita állatmentőként kutyák tucatjaival találkozik nap mint nap, sőt, jelenleg 19 háziálattal osztja meg az otthonát. Az ATV #Bochkor felvételén az is kiderült, Ábel Anitáék egy macskával osztják meg az életüket. Sőt, mint ahogyan az a Naphire.hu cikkéből is kiderült, a népszerű autós újságíró és vlogger és családja is egy cicával osztja meg az életét. Igaz, a műsorvezető kérdésére elmondta, a négylábú szülinapját soha nem ünnepik. A macska ugyanakkor különleges.

"Én hiszek ebbe a lélekvándorlásba: én teljesen biztos vagyok benne, hogy ez egy elégetett, középkori asszony” - mondta rezzenéstelen arccal lap cikke szerint Vályi Pista, aki Bocsi kérdésére hozzátette, mik ennek a jelei: “Gonosz. Aljas, gonosz, a szemedbe néz és odahány.” Az ATV ma esti műsorából az is kiderül majd, az apja orvos, az anyja nővér és imádott velük munkába járni, mert még horgászni is tudtak közben.

“Akkor valahogy nem voltak ennyire betegek az emberek. Meg ilyen csip-csup dolgokkal nem mentek az emberek orvoshoz, hanem kiszedték otthon a tövist a szemükből, meg ilyenek” - mondta Vályi Pista. Az ATV #Bochkor című műsor a Heti Napló Sváby Andrással után kezdődik.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra