Forró teát kért a hajléktalan a lánytól: ami ezután történt, könnyekig hatja meg a világot - Videó

Egy véletlen találkozás és egy apró kérdés megváltoztatta egy hajléktalan férfi életét. A történet milliók szívét érinti meg az interneten.

Sanai Gradens napja tulajdonképpen épp úgy indult, ahogy mindig általában: a 21 éves washingtoni diáklány a TikTok-profiljára késztett videókat a mindennapjairól, ahogy általában ezt teszi. Ám ezen a napon nem mindennapi dolgot vett fel. Miközben a követőinek beszélt, hirtelen egy idegen szólította meg. Egy hajléktalan férfi volt az, aki egy kéréssel fordult Sanaihoz. A férfi azonban nem pénzt vagy ételt kért, ahogyan azt a lány várta volna, hanem egyszerűen csak egy csésze forró teát.

Fotó: TikTok/hustlanani

A tiktoker úgy gondolta, hogy ezt a kérést nem utasíthatja vissza, és szólt a férfinak, hogy menjen vele. Útban a Starbucks felé beszélgetni kezdtek és a lány megdöbbent attól, amit megtudott. Nem elég, hogy a férfi hajléktalan volt, már családja sem volt. Ráadásul rákban szenvedett, a prosztatáját érintette a betegség. Gyógyszerekre volt szüksége, és kötött is biztosítást, de az csak 40 nap múlva lépett életbe. Ekkor a lánynak nem mindennapi ötlete támadt.

Maga sem gondolta, hogy ekkora őrület lesz belőle!

Lapozz a folytatásért!

24 óra