Bemutatták a babájukat Alexandráék a corginak: megríkatja a világot a felvétel - Videó

Mi lehet aranyosabb, mint egy zömök, szőrös kutya apró lábakkal, kerek popsival és szívdöglesztő tekintettel? Nos: ugyanez a kutya és egy baba.

A fiatal pár már nyolc éve büszke gazdija a Maxine nevű corginak, Bryan Reisberg és barátnője, Alexandra Garyn családja pedg nemrég egy újabb fővel bővült. Február 8-án született meg a kutyusuk első embertetsvére, Ellis. A pici érkezése mellett a pár egy dolgot várt még nagyon: a pillanatot, amikor a kutyusuk és a gyermekük első találkozását. Mert azt persze soha lehet tudni, hogyan reagál majd egy olyan kutyus egy babára, akit évek óta gyerekként kényeztettek és mindig ő volt a központban.

Bryan lett a kiválasztott, rá várt az a feladat, hogy megmutassa a picit a négylábúnak. Alexandra pedig magára vállalta az operatőr szerepét, hiszen abban mindketten egyetértettek, akárhogy is lesz, ezt a találkozást meg kell örökíteniük. Az Instagramra posztol videójukban jól látszik, ahogy Maxine türelmetlenül ül az ajtóban, a következő pillanatban pedig belép rajta az apa, kezében a kisfiával. A szőrös háziállat kíváncsian néz gazdájára és a karjában lévő batyura.

A corgi reakciója nem csak a szülőket ríkatja meg!

Lapozz a videóért!

24 óra