Törpe, manó, vagy tündér? Videón a furcsa lény a Déli-sarkon

Nyugtalanító felfedezés a Déli-sarkon. Vajon valóban élnek manók és törpék az Antarktiszon?

Egy Scott Waring nevű férfi töltött fel a Tik-Tok csatornájára egy videót, amit a számtógépe előtt ülve a Google Earth progarmban rögzített. A férfi az Antarktiszra tett egy digitális kiruccanást, és egy apró szigetecskére kattintva megdöbbentő felfedezést tett. Amikor a Lautaro-szigetre kattintva aktiválta a Google Street View-t és expedíció közepén találta magát. Jól látszikanak a kutatók mindenfelé a hóban, a gumicsónakjaik és egy békésen pihenő fóka, aki mögött a domoldalon pár apró pingvin is feltűnik.

De nem csak ők, a kutatók közt egy apró, szintén mini overált viselő manó is jól látszik a hóban!

@scottcwaring Tiny humans in Antarctica, Google Earth, Dec 2023, UFO Sighting News. Video! 👀🔍😱 Google coordinates: 64°49'18.09"S 63° 6'18.34"W #whatisit #ancientaliens #fyp #fairy #elf ♬ The X-Files Theme (Main Title: Materia Primoris) - The X-Files Theme

De vajon mi lehet ez? Azóta is ezt találgatja az internet, és az ötletek nem fogynak el. Törpe, manó, egy játékfigura, sőt, Putyin - ilyen és ehhez hasonló kommentek is ellepték a netet. Sőt, olyan is van, aki szerint ez apró piros overálos lény egy normális ember, akit óriások vesznek körbe.

Címlapfotó: Google Earth-Képernyőfotó

24 óra