Barátja lánykérését kellett volna felvennie a srácnak, mosómedve lett belőle - Videó

Vannak olyan pillanatok az életben, amiket nem lehet megismételni, szerencsére sok közülük olyan, amire előre fel lehet készülni. Ilyennek tűnt ez a lánykérés is. 

Egy romantikus eljegyzésnek indult a szépen feldszítiett és kivilágított hátsókertben. Minden adott volt ahhoz, hogy ez a nap örömteli véget érjen. Szerencsére a srác azt sem felejtette el, hogy mindet meg kell örökíteni majd az utókornak, sőt, meg kell majd idővel mutatni a gyerekeknek és unokáknak, így megkérte egy barátját, hogy kamerával titokban rögzítsen mindent. Egy dologgal azonban ő sem számolhatott: az eseménnyel egyidőben egy mosómedve érkezik majd meg a helyszínre és amit még talán ennél is rosszabb, az állat sokkal jobban érdekli majd a barátját, mint az a bizonyos eljegyzés.

26 millióan látták máris ezt a szerencsétlen videót - neház elldönteni, hogy ez a baki, vagy a mosómedve érdeme.

@marydawsonl Missed the whole kneeling part. Dont worry, she wasn’t mad! #fyp #foryoupage #racoon #ifeltsobad #ifailed #proposal #capturethemoment ♬ original sound - Mary dawson

A pár mindenesetre látszólag boldog, azaz a lány igent mondott. A felvételük pedig talán soha nem lett volna ennyire híres, ha minden a tervek szerint halad. 

Sok boldogságot!

Címlapfotó: TikTok/marydawsonl

24 óra