A nagyszülőknek akarták bejelenteni a babahírt: a reakciójuk megdöbbentette őket - Videó

Mi is lehet szebb, mint bejelenteni a rokonoknak az örömhírt, hogy új baba érkezik a családba? Igen ám, de a jelek szernt a reakciói nem mindig egyértelműen az, amire az ember számít.

Lee Buona és párja, Alex Nassi nemsokára másodszor is szülők lesznek, a kanadai nő pedig különös módon szerette volna közölni az örömhírt a szüleivel. Végül azt találták ki, hogy a kisfiúk, Oakland aktív szereplője lesz a különös bejelentésnek. Ezért az egyéves kisfiúra egy olyan pulóvert adtak a nagymamával és nagypapával tervezett közös családi vacsorára, amire az volt ráírva, hogy "testvér". Elég egyértelmű - legalábbis ezt gondolták a leendő kétgyermekes szülők.

Amikor azonban a nő szülei megérkeztek, hamar kiderült, hogy a nagyszülők nem igazán értették a meglehetősen egyértelmű üzenetet. A 70 éves Beverly és 80 éves férje, Roger az eseményen készült videón is láthatóan a már megterített asztalnál ül. Amikor az egyéves kis bajkeverő betopog a képbe, a szülei biztosak abban, hogy a nagyszülők nemsokára el is olvassák az ingére nyomtatott üzenetet. De tévedtek! A kisfiú apukája szép lassan kezdi elveszteni a türelmét, így felemeli a gyereket.

"Mondd: "Nagyi, nagypapa, mit gondoltok az új ruhámról"" - szólítja fel a kisfiát látványosan Alex. A nagyszülők reakciója epic.

Lapozz a videóért!

24 óra