Legégett a lány háza: arcátlanság, amit az Amazon-futár ezután tett - Videó

Amikor lány rendelt valamit az Amazonról, még nem is sejtette, hogy mire a szállítmány megérkezik, az egész élete megváltozik. A futárt meg a jelek szerint ez sem zavarta.

A fiatal melbourne-i lány valószínűleg élete egyik legnehezebb időszakát éli: családi háza teljesen megsemmisült egy tragikus tűzesetben. Alli minden holmija, értékes emlékei és bútorai a tűz martalékává lettek. A lány szülei és hat tetsvér eis elvesztette az otthonát. A szörnyűségek közepette azonban a fiatal lánynak az eszébe jutott, hogy rendelt valamit a neten és rögtön meg is próbált mindent, hogy változtasson a szállítási címen. Mivel a házuk porig égett, így ott nem tartózkodott senki, nem tudták volna a csomagot sem átvenni. Háromszor hívta fel a céget, de azt mondták, nem tudnak sajnos. 

Aztán egy nap megérkezett a futár és arcátlan dolgot tett: letette a leégett ház elé!

@allisondaffron bro went behind the cautuon tape. i called thrice and they wouldnt change it 😭😭😭😭#greenscreen #amazon #housefire #fyp #foryou #foryoupage #foru ♬ yes, and? - Ariana Grande

A lány videóra vette az egészet és meg is osztotta a TikTok-on, a felvétel vírusként terjedt el. "A családom háza leégett. Nem engedi, hogy megváltoztassuk a kiszállítás helyét????" - olvasható a bejegyzésben, és jól látszik romok elé helyezett csomag is. "A fiú a kordonszalag mögé tette" - folytatja döbbenten Alli. A videóját máris millik látták és sok hasonló történetről számolnak be alatta.

Mindeközben kiderült, az Amazon oldalán megtalálható szállítási irányelvek szerint valóban nem lehet utólag módosítani a címen. A megoldás: ha nem adták még fel, le kell mondani és újra megrendelni.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra