Horror! Kinyitotta a szexi takarítónő a hűtőt, kifordul a világ gyomra a látványtól - Videó

Bár volt már pár 100 milliós videója, ez a friss felvétel máris 103 milliónál jár. Kétség nem fér hozzá, mindent megdönt majd.

A felvételen Auri gyakorlatilag két kézzel feszegeti fel a hűtőt, hogy ki tudja nyitni. Sajnos sikerül! Négy éve lejárt készételek, bogarak, penész, rothadó alapanyagok. Nem túlzás kijelenteni, ez lehet a világ egyik leggusztustalanabb használatban lévő hűtője. De ki az, aki megpróbálná ezt kitakarítani? Nos, a 30 éves Auri rózsaszín szettjében. 

Íme a horrorlakás - ha bírja a gyomrod!

@aurikatariina

More homes like this

♬ DANÇA NA CALÁBRIA - RZXT!

Auri munkájának aztán megvan az eredménye. Rutinos mozdulatokkal tiszít ki mindent, ami az útjába kerül. Olyannyira, hogy a videójában látható hűtő is használható állapotba kerül a végére. 

Címlapfotó: Instagram/ aurikatariina

Állítólag egy alig 13 éves lány az édesanyjával él itt. özösségi médiában a "takarítás királynőjeként" ismert finn házvezetőnő több mint 8,5 millió követőt gyűjtött össze azzal, hogy lefilmezi a legpiszkosabb munkáit, köztük "extra koszos" mosdókat, ürülékkel teli fürdőszobákat és egyéb horrorisztikus látványosságokat.

Az ominózus videója minden korábbi rekordját megdönti a Tik-Tok-on, máris közel 74 millióan látták világszerte. Egy olyan hűtőt ígér, amit három éve nem nyitottak ki - nem árulunk el nagy titkot, a látvány alapján senki nem kételkedik ebben. A fiatal lány kesztyűvel és arcmaszkkal felfegyverkezve nyitja ki a fridzsidert, a nézőket pedig olyan látvány fogadja, mintha a The Walking Dead díszletét látnánk. 

Jó a gyomrod? Ebédeltél? Ha mindkettőre igen a válasz, mutatjuk a képeket!

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra