Kiengedte a macskát a nő: amikor hazaért, rögtön rájött, hogy az egész családot átverte - Videó

"Szereti, ha fogják és simogatják, de utálja a nyakörvet és a kefélést. Csak a saját feltételei szerint szereti az érintkezést (...) Hogyan tudták rávenni, hogy pulóvert viseljen?" - tűnődött az a nő.

Aztán a meglepetések a következő napokban sem értek véget. Ezt köbetően ugyanis a macska újabbnál újabb szettekben és ajándékokkal jelent meg. Crystal nem szeretné annyiban hagyni a dolgot, ki szeretné deríteni, ki lett a macskájuk második családja. "Már öt családdal találkoztam. A másik családjával még nem. De remélem, hogy továbbra is "megosztjuk" a felügyeletet" - mondta a The Dodonak, azaz a jelek szerint már attól retteg, a macskája örökre lelép.

A nőnek már csak két jelöltje van., így Crystal hamarosan tisztázza a helyzetet. Addig azonban az internet élvezheti a különös macska különös történetét.

@wedonotownacat Whose litterbox have your paws been in? Mom reports he has never allowed them to put sweaters on him before🤣 and just started coming home in them. #cat #catsinsweaters #catsoftiktok #fyp #blackcatsoftiktok #christmaseve #christmassweater ♬ Elf - Main Theme - Geek Music

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra