Lefényképezte a nő a barátját a maratonon: rémisztő dolgot szúrt ki a világ a fotóján

Egy kemény maratonra nevezett be Hawaii-on, azt azonban nem tudta, hogy a jelek szerint az életéért futott. A róla készült képen hátborzongató dolog tűnt fel.

Kay Borleis imád futni. Már 14 éves kora óta keresi a kihívásokat, hogyfeszegesse a határait. Az amerikai nő ultramaratonokra specializálódott, így régi vágya volt a legendás HURT100 nevű verseny Hawaii-on. A versenyzőknek ötször kell teljesíteniük egy 32 km-es kört a honolului esőerdőn keresztül, hogy elérjék a 100 mérföldes, azaz 161 km-es határt.

2019 januárjában Kay Borleis is nekivágott ennek az útvonalnak, amelyet blogján különösen "brutálisnak" ír le.

A verseny során számos akadályon, például vastag sárral borított gyökereken, patakokon, sziklákon és emelkedőkön kellett átverekednie magát. Bár kezdetben úgy tűnt, hogy simén teljesíti majd, de az utolsó körében megsérült a lába, fel kellett adnia a versenyt. Korábban ilyenre nem volt példa. De nem ez volt az egyetlen meghatározó emléke annak a napnak. Amikor Kay és futótársa, Cassie hazatértek, fotókat küldtek a családjuknak a versenyről. Nem sokkal később Cassie üzenetet kapott az anyukájától, aki észrevett valamit az egyik képén.

És valóban, az egyik maratoni fotón, amelyet Cassie készített, egy titokzatos alak látható az esőerdőben állva - mindössze néhány méterre a gyanútlanul futó Kaytől.

A New York Post szerint a sportoló a blogján így fogalmazott ezzel kapcsolatban: "egy sötét köpenyes alak", aki el is ment mellette. Állítólag ez látszik a képen, amikor Cassie az ösvényen fut, majd a lény elhalad mellette.

Márpedig él egy legenda, ami egy titokzatos szellemről szól!

Lapozz a folytatásért!

24 óra