Megőrül a világ a férfiként a kanapén ücsörgő labradorért - Videó

Vajon tudja, miért csinálja ezt folyton? Ami tény, az Alfie nevű labrador furcsa módját választotta a kanapén való üldögélésnek, milliók nevetnek rajta.

A chicagói kutya úgy ül a kanapén a karácsonyi ünnepek alatt, mintha csak egy ember lenne. Alfie lazán átveti a melső lábát a háttámlán, látszólag elgondolkodva mereng maga elé. A gazdinak arra is volt lehetősége, hogy mindezt több irányból is megmutassa. A videót eddig több mint 14 millióan nézték meg, és több millió like-ot is kapott. A hozzászólók között pedig több nagy cég is felbukkant, mint például az Aldi.

Hiába, nehéz érzelmek nélkül nézni a férfiként merengő labadort a kanapén.

@gillym28 #chocolatelab #alfonso ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

A gazdi egy interjúban azt is elmondta, a kutyája minden nap ott ül és ugyanígy. És a gazdi is minden nap nevet ezen. Soha korábban nem posztolt mást a TikTokon, ezért is lepődött, meg, mennyien látták. Azt gondolta, csak néhány ismerőse fogja. "Körülbelül 20 percig marad így. De általában odamegyünk hozzá és megsimogatjuk, hogy utána megmozduljon. De fogalmam sincs, meddig csinálja ezt, amikor nem vagyunk otthon" - mondja Gilly.

Címlapfotó: TikTok/gillym28

24 óra