Ijesztő, amit ez a horgász kifogott: de ő látszólag higgadt maradt - Videó

Amit ez a fiatal srác horogra akasztott, attól égnek áll az emberek haja.

Brandon Griffin szenvedélyes sporthorgász, a leggyakrabban pedig florida vadregényes tengerpartjain bukkan fel. Néhány napja egy barátjával, Gage-dzsel egy olyan titkos strandon járt, ahol már korábban is nem egyszer. Most azonban igencsak izgalmasra sikeredett a látogatás. Brandon horgára egy méretes hal kapott rá, a fiatal srác ezt már akkor érezte, amikor tekerni kezdte az orsót. Minden erejét megfeszítve fárasztotta a halat, körülbelül húsz percig tartott a kettejük harca, amit végül a fiú nyert meg. A fiú végül a vízbe ment, hogy megmentse áldozata életét. 

A horga végén ugyanis egy közel négy méteres pörölycápa "ficánkolt"!

A cápa valószínűleg nyomorúságos halált halt volna, ha a horgászok nem kegyelmeznek neki. Brandon és a barátja azomban úgy döntött, megpróbálják visszaterelni a mélyebb vízbe az állatot. "Ügyelned kell arra, hogy a kezed a megfelelő helyen legyen" - magyarázta Brandon a YouTube-videójában, miközben a hatalmas állatot próbálja megmenteni.

Az állat folyamatosan ficánkolt, megpróbált megszabadulni a kísérőjétől, aki most kivételesen a segítője volt. És sikerrel is járt.

Címlapfotó: YouTube/Juno Brandon

24 óra