"Hiányzik az akkori Michaelem!" - Ralf Schumacher megrendítő vallomást tett

Pénteken lesz tíz éve, hogy a Forma-1-es legenda síbalesetet szenvedett, öccse most megható vallomást tett.

Mint ahogyan azt egy interjúban elmondta: Ralf Schumachernek máig feldolgozhatatlan és fájó bátyja, Michael Schumacher tíz évvel ezelőtti síbalesete. A legendás Forma-1-es pilóta azóta sem jelent meg a nyilvánosság előtt, felesége, Corinna azóta svájci otthonukban ápolja őt. Testvére, Ralf most a Bild című lapnak adott interjújában beszél bátyja balesetéről. "Hiányzik az akkori Michaelem" - mondta a lapnak az egykori Forma-1-es pilóta, Ralf Schumacher.

"Az élet néha igazságtalan. Michaelnek sokszor volt szerencséje az életében, de aztán jött ez a tragikus baleset. Hála Istennek, a modern orvosi lehetőségeknek köszönhetően sok mindent meg tudtunk tenni, de még mindig semmi sem olyan, mint régen"

- mondta a 48 éves testvér.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a francia Alpokban, sajtóhrek szerint súlyos agysérülést szenvedett. A baleset óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Napokig a grenoble-i egyetemi kórházban küzdött a túlélésért, és hosszú ideig mesterséges kómában feküdt. Jó ideje felesége ápolja svájci otthonukban.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra