28 nővel lepte meg a menyasszony a férjét az esküvőjükön - A videó mindent letarol

Ha egy férfi egy pompomlányt vesz feleségül, akkor nem csak az életben, az esküvőn is számíthat megleptésekre. Most ez be is igazolódott.

Darby Cerbo profi szurkolólány volt az NFL, azaz az amerikaifutball-liga mérkőzésein. A 31 éves nő  az egykori kollégáival egy különös hagyományt teremtett évekkel ezelőtt: amikor az egyik táncos megnősül, akkor meglepetéssel készülnek a számára. Most, amikor Darby esküvőjét tartották, sem volt ez másképp. Az egyik lány kitalálta a koreográfiát, majd körbeküldte a másik 27-nek, hogy megtanulhassák. Majd jött a bevetés, a pár esküvője.

Az ott készült felvétel 20 milliós nézettség felett jár máris.

@darbyyyyb_ In honor of sharing @Multiply Media amazing creativity & hard work that they put into this video a year ago today 🖤💍 #wedding #weddingvideo #nflcheerleader #bridesoftiktok #weddingtiktok #weddingdance #nfl ♬ original sound - Darby Ball Cerbo

Az nem kizárt, hogy a férj számított erre a performanszra, hiszen tudott barátnője és csapata szokásáról. Arra azonban ő sem volt felkészülve, hogy az eseményeknek az apósa is részese lett. Gyerekkorában ugyanis ő edzette a sportcsapatot és minden meccs előtt együtt táncoltak az AC/DC "Thunderstruck" című dalára. "Minden rendezvényemen és minden meccsemre eljött, mint szurkolótáborozó az NFL-ben" - mondja a 31 éves lány.

"Sok barátomnak és családtagomnak még soha nem volt alkalma személyesen látni engem fellépni. Jó volt egy kis betekintést nyújtani abba, hogy mit csináltam az NFL-ben" - mondta a lány a People-nak.

Címlapfotó: TikTok/Darby Ball Cerbo
 

24 óra