Milliók pusztulnak a férfi karácsonyi táncán: aztán megkapja a számlát - Videó

Először is, van Genechten egy XXL-es karácsonyi kapucnis pulóverben lép fel, amit állítása szerint a Primarkban vásárolt. Másrészt a táncai annyira viccesek, hogy még azok is nevetnek rajta, akiknek amúgy van humorzérzékűk. Pedig ők az ilyenen nem szoktak.

A férfi azt mondja, a tánc és a videó kidolgozásakor azt képzelte el, hogy egy baráti társasággal van, akiket egy új táncra tanít. "Ezért agresszívabb a visszaszámlálás, mert ezzel adjuk tudtukra, hogy mindjárt kezdődik a tánc" - mondta egy interjúban. Majd azt is elárulta, terve sem volt, hogy mit csinál majd. Azaz gyaníthatóan improvizált.

@officialswaggie It’s a vibe 😂#viral #noticeme #xyzcba #vibe #mood #funny #christmas ♬ original sound - Mitchell van Genechten

Időközben a videói önálló életre keltek. Ennek megfelelően van Genechten a múlt héten meglepődött, amikor megtudta, hogy az egyik táncos produkciójáról mém is készült. A videóval, amelyben viccet csináltak belőle, több mint kilencmillió felhasználóhoz jutott el. Megállíthatatlan.

@officialswaggie Thank you for all the kind messages and the love to the christmas videos! I really appreciate it🫶#Meme #noticeme #xyzcba #vibe #mood #funny #christmas #Meme #MemeCut ♬ original sound - Mitchell van Genechten

Címlapfotó: TikTok/officialswaggie