Zöld lámpa: íme a 4 jel, amire az első randin figyelned kell - Fotók

Egy randin akadnak olyan jelek, amelyek alapján hamar sejthetjük, nem igen lesz folytatás. De vajon honnan tudhatjuk, hogy jú úton járunk? Nos, most ebben segítünk neked. 

Az emberi kapcsolatok tekintetében számos olyan kutatás készül, amelyek azt próbálják meg feltérképezni, melyek azok a kelek, amelyek arra utalnak, rossz irányba alakul egy kapcsolat, vagy a felek nem ugyanolyan módon vélekednek a másikról és a közös tervekről, ahogyan az várható lenne. Nincs ez másképp az első randik tekintetében sem, azaz némi rutinnal és tudás birtokában már előre olvashatjuk azt, hogyan alakulhat a találka.

A "zöld lámpák" nyilván azok a nonverbális jelek, amik egyértelműen arra utalnak, a partnered, de akár a családtagok, barátod, ismerősöd is jót akar neked, és a közeledésük valóban érdeklődő, őszinte. Mindezek tudatában lehet, már idő előtt elkerülhetsz egy lehetseges csalódást, vagy egy mérgező kapcsolatot, ami hosszú időre felemészheti az energiád, legyen szó egészségről, de akár anyagi javaról is.

Most eláruljuk, melyek azok a "zöld lámpák", amelyek alapján tudni fogod: a randipartnered örömmel tölti veled az idejét!

Íme a 4 jel: a randi partnered szándékai őszinték és jól érzi magát veled
  • zöld lámpa randi jelek
  • zöld lámpa randi jelek
  • zöld lámpa randi jelek
  • zöld lámpa randi jelek

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra