Napijeggyel ment a zuglói edzőterembe a szőke nő: hogy miért, azért felfüggesztett börtönt kér rá az ügyészség - Videó

Az ügyészség vádat emelt a 45 éves nővel szemben, aki alaposan felszerelkezve érkezett a zuglói edzőterembe. Nem is távozott üres kézzel.

A TWN.hu információi szerint szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, a nagy, karácsonyi készülődések közepette indult útnak a 45 éves nő a zuglói edzőterembe. Utólag már ki lehet jelenteni, nem a karácsonyi bejglinek szeretett volna helyet csinálni a szervezetében, sokkal inkább a bejglire valóra fájt a foga. Az ügyészség szerint: a vádlott 2022. december 13-án délelőtt bement egy XIV. kerületi edzőterembe, ahol először a pultnál jegyet váltott, majd megkereste az öltözőhelyiséget.

A története itt vett éles fordulatot és kezdett el inkábbb a Reszkessetek betörők című film forgatókömyvéhez hasonlítani. A nő ugyanis az ügyészség tájékoztatása szeirnt "az öltözőben elővette a magával vitt csavarhúzót, amivel felfeszítette az egyik - elektromos mágneszárral lezárt - öltözőszekrényt, amelyből 80.000 Ft készpénzt tulajdonított el. Ezt követően a vádlott egy másik öltözőszekrény ajtaját is felfeszítette, ahonnan pedig 60.000 Ft készpénzt lopott".

Az ügyészség a 45 éves nőt 2 rendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével vádolja, és arra tett indítványt a vádiratban, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a vádlottal szemben büntetővégzéssel, próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Címlapfotó: ugyeszseg.hu

24 óra