Nem sokkal karácsony előtt: rákdiagnózist kapott a Reszkessetek betörők sztárja

Néhány kapta a lesújtó hírt, mivel az egészségbiztosítása megszűnt, a rajongók segítségében számíthat csak.

Generációk ismerik az arcát, köszönhetően a Reszkessetek betörők című filmnek is. De emellett szerepelt az Időtlen időkig és az Armageddon című filmekben is többek közt. Ken Hudson Campbell a közelmúltban lesújtó diagnózist kapott: rosszindulatú daganat van a szájában, amely már a fogaira is átterjedt. A 60 éves színész családja egy adománygűjtő oldalon jelentette be, ahol gyűjtést indítottak a számára.

A Reszkesetek betörőkben a Télapót játszotta a színész:

A GoFundMe-n közzétett leírás szerint a színésznek tegnap egy tízórás műtéten kell átesnie, amelynek során "eltávolítják az állkapocscsontja nagy részét, a nyirokcsomóit és a lábszárcsontja egy részét". "A sebészek azt tervezik, hogy ebből a lábszárcsontból új állkapcsot építenek Ken számára, beültetik és besugározzák" - magyarázták a rokonai és azt is hozzátettték, valószínűleg bőrátültetés is vár rá.

A színész a koronavírus-járvány után elvesztette egészségbiztosítását, eddig állítólag több mint 83 ezer amerikai dollár, azaz közel 30 millió forint gyűlt össze a számára. Rokonai szerint nem kizárt, hogy a színészi pályájával fel kell majd hagynia.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra