Te is kiszúrtad? Kiderült, ki miatt felejtették otthon valójában Kevint a Reszkessetek betörőkben - Fotók

33 éves lett a legendás film, azóta most az is kiderült, ki miatt hagyhatták otthon McCallisterék Kevint. A megoldás ott volt végig, a mozivásznon/képernyőn.

A modern Karácsonynak ma már nem csak a töltött káposzta, a bejgli, a karácsonyfa és ajándékozás a szerves része, - egy valamirevaló ünnepen minimum egyszer mindenki megnézi a Reszkessetek, betőrök! című kultikus vígjátékot. Korábban már mi is bemutattuk a film szereplőit, azaz megmutattuk, hogy néznek ki ma. Bizony, a több mint három évtized alaposan megtépázta McCallisteréket, akad már olyan főszereplő is, aki sajnos azóta nincs is már közöttünk.

Most pedig ismét az a hír terjed futótűzként, amely szerint kiderül, miért is maradhatott otthon Kevin valójában!

Hogyan felejtheti otthon egy szülő a gyerekét? - ez a kérdés foglalkoztatja a leginkább a világot rendre, valahányszor a képernyőre kerül a karácsonyi klasszikus. Persze, szinte minden ember emlékszik rá, hogy a létszámellenőrzés során a kisbusznál a szomszéd kisfiút is beleszámolták az utazók táborába, de ez önmagában még nem lett volna elég ahhoz, hogy Kevint a reptéren se vegyék észre. 

Márpedig a megoldás ott van és ott is volt a képernyőn 33 éven át! Te is kiszúrtad?

Képeken a bizonyíték: ezért felejthették otthon Kevint valójában!
  • Reszkessetek, betörők!
  • Reszkessetek, betörők!
  • Reszkessetek, betörők!
  • Reszkessetek, betörők!
  • Reszkessetek, betörők!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

A leleplezésért kattints ide!

24 óra