Darabjaira esett a Grease sztárja a sok plasztikától: friss fotókon Rizzo - Fotók

Generációk nőttek fel a Grease-en, ami a filmtörénelem része lett. A főszereplők máig világhírűek, de akad, aki nem csak az idő, a plasztika miatt is sokat változott.

A dalokat mindenki kívülről fújja, karaoke-bulikon máig rendszeresen elhangzanak. A film koreográfiáit szalagavatókon csodálhatjuk meg rendre, és a közbeszédben szinte mindenki tudja, mit jelent a "Pomádé". 1978-ban mutatták be a Grease című filmet, aminek köszönhetően John Travolta és a nemrég elhunyt Olivia Newton-John is világsztár lett, de felbukkant az alkotásban többek között Lorenzo Lamas is, aki később a Fejvadász című sorozattal lett világhírű. Minden idők legsikeresebb musical-ben akadt még valaki, aki az elmúlt évtizedekben nem csak a sikereivel, a plasztikai beavatkozásaival is rendre a címlapokon kötött ki.

Rizzo idén már a 79-et töltötte be, nemrég pedig egy paparazzi cspte el!

Rizzo volt az a bombanő, akit egyébként máig mindnyájan ismerünk a saját életünkből is. Kellően gonoszkodó, ami a szívén, az a száján, egyszóval vonzza a bajt. Ennek ellenére Betty Rizzo a Grease egyik legnépszerűbb karaktere lett, nők tízezrei vették fel a stílusát, utánozták őt a mindennapokban. Stockard Channing kapta meg a szerepet - három nappal a forgatás kezdete előtt. Azon a hétvégén csak a Grease dalait hallgatta, így hangolódott rá a munkára. A színésznő azonban ma már csak önmaga árnyéka. Köztudott, többször is járt plasztikai sebésznél, talán jóval többször is, mint kellett volna.

Az elmúlt években számos aggasztó kép készült róla - néhány hete ismét... 

FOTÓK: Rizzo legutolsó képe a rajongókat is aggasztja - 79 éves lett a Grease sztárja
  • Stockard Channing. Grease
  • Stockard Channing. Grease
  • Stockard Channing. Grease
  • Stockard Channing. Grease
  • Stockard Channing. Grease

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra