"Loverboy" ügy: Kristófot is elfogták a rendőrök, 25 örömlány a sértettek közt - Fotók

Már hét gyanúsítottja van az úgynevezett "Loverboy" ügynek, Kristóf kezén is kattant a bilincs - értesült a TWN.hu. Az azonosított és kihallgatott sértettek száma pedig meghaladja a 25 főt.

Mint ahogyan arról korábbam mi is beszámoltunk: a rendőrség már több mint egy éve folytat eljárást egy Németországban prostituáltakat futtató, magyar tagokból álló banda ellen. "Az elkövetők 2017 óta űzték illegális tevékenységüket. Módszerük az volt, hogy a Magyarországon összetoborzott, kiszolgáltatott helyzetű lányokat repülővel vagy kisbusszal kiszállították Németországba, ahol prostitúciós tevékenységre kényszerítették őket" - emlékeztet a rendőrség. A lányoknak Berlin bizonyos, az elkövetői kör által ellenőrzött és bevédett utcáin kellett dolgozniuk. És napi 150-250 eurót (körlbelül 60-100 ezer forintot - A szerk.) kellett leadniuk. 

Volt, hogy a maradék pénzüket is elvettlék, ha nem teljesítették a napi limitet, nem mehettek be, folymatos lelki és fizikai terrorban tartották őket. A rendőrök külföldi segítséggel 2022. szeptember 21-én Berlinben fogták el az akkor 40 éves L. Zsoltot és élettársát, a 45 éves C. Ildikót, akik azóta is előzetesben vannak már itthon, a 2022. szeptember 21-én Budapesten elfogott társukkal, B. Józseffel egyetemben. A banda negyedik tagját, P. Csabát 2023. január 31-én Írországban fogták el, a férfit 2023. július 5-én adták át az ír hatóságok hazánk részére, azóta letartóztatásban van. 

A rendőrök újabb elkövetőket azonosítottak. Köztük van Kristóf is... 

FOTÓK: vége a fényűzésnek, bővült a gyanúsítottak listája
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás

Címlapfotó: Police.hu

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra