Kamerát szereltetett a hálószobájába a 23 éves lány: sokkolta, amit azon keresztül látott - Fotó

Nemrég aztán egy értesítés jött a lány telefonjára: valaki bement a szobájukba. Amikor megnyitotta az alkalmazást, hogy megnézze a videó képét, majdnem sokkot kapott.

A házaspár férfi tagja járt-kelt a szobájukban, teljesen meztelenül. Látszólag nagyon keresett valamit. Amikor a kezébe akadt a lány egyik fehérneműje, megszagolta, majd engedett a vágyainak. Mindezt a kamera előtt. "Zavarba jöttem és sírva fakadtam" - mondta a lány. "De nem tudtam kikapcsolni a kamerát, mert fel kellett vennem a bizonyítékot".

A férfi negyed órát tartózkodott a szobában, nem sejtve, hogy figyelik őt. Ezután visszatett mindent oda, ahol volt. A 23 éves lány és a párja még aznap feljelentést tett a rendőrségen, a lány ruháit is lefoglalták. Az AsiaOne-nak adott interjújában elmondta, ezeket az ügy lezárulta után ki is dobta, a többit pedig alaposan kimosta, mert tartott attól, korábban azokat is megfogdosta a háziúr.

A főbérlő nem kért bocsánatot, sőt, kártérítésként még a bérleti díjat és kauciót sem volt hajlandó visszafizetni. A pár elköltözött, de a lányt azóta is rémálmok gyötrik. "Napközben sírva fakadok, és néha összeomlok. Szinte minden éjjel rémálmaim vannak" - mondta és elismerte: pszichológushoz kellett mennie, aki kezeli.

A rendőrség nyomozást indított, a szobába pedig kát új lakó, két lány költözött be.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra