Nádszálvékonyra fogyott a 147 kilós nő: keserű, amit erről mond - Fotók

Már közel másfél mázsát mutatott alatta a mérleg, igaz, a súlyával gyerekkora óta voltak problémái. Közel egy mázsától szabadult meg végül, ezzel kapcsolatban azonban keserű gondolatok cikkáznak a gondolatai közt. 

A Dublinban élő ír nő leszámolt a múltjával, gyakorlatilag megfelezte magát, sőt. Carla Piera története mégsem csak ezért különleges,  a Newsweeknek nem mindennapi vallomást tett. "Először akkor alakult ki abnormális kapcsolatom az étellel, amikor ötéves koromban elkezdtem titkolni a szüleim elől. Az ételt menekülési módszerként használtam, de olyan háztartásban éltem, ahol az volt a középpontban" - kezdte a lapnak. A bajt később tetézte, hogy 11 éves korában a családja nyitott egy pékséget, ő pedig titokban bejárt lakmározni. Meglett az eredménye, egyre csak gyarapodott.

Fotó: Instagram/halfofcarla

 

Tudta, hogy ebből baj lesz, így egy idő után az étkezések után tudatosan hánytatta magát, hogy megszabaduljon az effogyasztott finomságok nagyrészétől. "Amikor 18 éves voltam, vért hánytam, és tudtam, hogy a bulimia és a falásrohamok tönkreteszik a szervezetemet. Meg voltam rémülve" - emlékezett, és hozzátette: akkoriban senki nem tudott a problémáiról. Végül orvoshoz, ment.

"Ő mondott nekem valamit, ami örökre velem marad" - így a lány. Majd elárulta a nagy titkot!

Lapozz a folytatásért!

24 óra