A huszonéves Márk és Antónia rablássorozata Pesten ért véget - Fotók

Alig 2 és fél óra alatt lett vége annak a rablás-sorozatnak, amit egy alig 21 éves srác és egy 20 éves lány követett el.

Kerepesen kezdték, majd Csömör érintésével jutottak el a fővárosig. Ott azonban már nem sok babér termett a fiatal párosnak. De kezdjük az elején. A TWN.hu információi szerint Sz. Márk és S. Antónia a múlt hét csütörtök délelőtt egy kerepesi trafikban válogatott. "Míg a férfi további vásárlást imitált, a nő fizetés nélkül kiszaladt az italokból és cigarettából álló zsákmánnyal, majd bepattant autójuk hátsó ülésére" - írja a rendőrség. Természetesen Márk utána szaladt, de a dohánybolt eladója is. 

Utóbbi megpróbálta visszaszerezni az árut, ám a fiatal nő több rúgással is megakadályozta ezt. "Nagy sebességgel menekültek - egészen Csömörig, ahol egy bevásárlóközpontban különféle termékekkel megtömtek két bevásárlótáskát, és azonos módszerrel, fizetés nélkül távoztak" - folytatja közleményét a rendőrség. Márk azonban az egyik szatyrot még az áruházban, a másikat kint ejtette el, a biztonsági őr így utolérte.

Márk ekkor rántott kést és a történetük újabb fordulatot vett!

FOTÓK: Márkot megfektették, Antónia ellen sem állt - íme a részletek
  • Márk Antónia rendőrség krimi rablás
  • Márk Antónia rendőrség krimi rablás
  • Márk Antónia rendőrség krimi rablás
  • Márk Antónia rendőrség krimi rablás

Címlapfotó: Police.hu

24 óra