Beleszeretett a vak lányba a fiú: majd addig ment, míg végre megpillanthatta őt - Fotók

A lány azt mondja, soha nem fogja elfelejteni a pillanatot, amikor először látta meg a férjét. Pedig akkor már régen szerelmesek voltak egymásba.

Sophia Corah mindössze 18 éves volt, amikor a látása hirtelen romlani kezdett. 2017 májusában az orvosok megállapították, szaruhártya betegségben szenved, alig három hónap alatt vesztette el teljesen a szeme világát. "Az iskolába mentem autóval, és akkor vettem észre, hogy a látásom romlik, nem tudtam elolvasni az újságot" - idézi Sophiát a DailyMail. "Annyira ijesztő volt! Azt hiszem, hat hónapig zokogtam. Féltem, hogy soha nem fogom látni a leendő gyermekeim arcát".

Miután lelkileg összeszedte magát, úgy döntött, beiratkozik a coloradói Adams State egyetemre, ott ismerte meg a tőle egy évvel idősebb Christiant. Természetesen ne tudta, hogy néz ki a fiú, hisz nem látta őt, de hamar megkedvelték egymást és barátok lettek. Így a fiú kitalálta, segít a lányak összegyűjteni a pénzt a szemműtétre, amit semmilyen biztosítás nem fedez. 19 ezer dollárra, azaz közel 8 millió forintra volt szükségük. 

Spoiler: a pénz és az orvos is meglett - de közben történt valami, amire senki sem számított!

Képeken a tündérmese: csodát tett a fiú, aztán történt valami...
  • vak szerelem
  • vak szerelem
  • vak szerelem
  • vak szerelem

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra