Bejelentett munkája nem volt az R. családnak: Melinda, Tibor és Brúnó luxusautóit is lefoglalták - Fotók

Tavaly kerültek a hatóságok látókörébe: most véget ért a jól jövedelmező bizniszük. Pedig "szerelmi szálakban" sem volt hiány.

A TWN.hu információi szerint a mezőtúri család tagjai a gyanú szerint több mint egy éve anyagi, egészségügyi és szociális körülményeik miatt kiszolgáltatott magyar nőket szervezett Svájcba prostitúciós munkára. Az R. család férfi tagjai szerelmi kapcsolatot alakítottak ki a nőkkel, így vették rá őket a munkavégzésre. "A fiatal nőket kiutaztatták Svájcba, ahol főként Bern, Luzern, valamint Zollikofen település bordélyházaiban nyújtottak szexuális szolgáltatásokat. Mindezt az elkövetők szoros felügyelete alatt. A sértettek ellenőrzése hol személyesen, hol telefonon zajlott" - írja a rendőrség.

Úgy tudjuk, a szexuálisan kizsákmányolt nőket az R. család tagjai folyamatos munkavégzésre, minél több ügyfél fogadására utasították, egyúttal követelték tőlük az így megkeresett svájci frank mihamarabbi hazaküldését. A rendőrség tájékoztatása szerint ugyanis a keresetüket a nők nem tarthatták meg maguknak, bevételük nagyobb részét át kellett adniuk a családnak. "A sértettek egy év alatt több tízmillió forintot küldtek haza vagy adtak át az R. család őket felügyelő tagjainak, akik azt saját, illetve családjuk megélhetésére fordították, illetve abból gazdagodtak" - így a zsaruk.

Tibornak, Brúnónak és Melindának bejelentett állása sem volt - nem mindennapi luxusban éltek. Miközben terhes nők is dolgoztak nekik...

Fotók: véget ért a luxus - Az R.-család tagjait elfogták
  • R család Mezőtúr rendőrség
  • R család Mezőtúr rendőrség
  • R család Mezőtúr rendőrség
  • R család Mezőtúr rendőrség
  • R család Mezőtúr rendőrség
  • R család Mezőtúr rendőrség
  • R család Mezőtúr rendőrség

Címlapfotó: Police.hu

24 óra