Milliókat inspirált a neten: váratlanul hunyt el az 5 gyermekes anyuka - Fotók

A 44 éves influenszer öt gyermek édesnyja volt, halála lesújtja a rajongókat.

Gyászol a világ és gyászol Új-Zéland: az egykori testépítő és fitnesz influenszer, Raechelle Chase alig 44 évesen váratlanul hunyt el. Az Aucklandben élő, a Facebookon több mint 1,4 millió követővel rendelkező internetes híresség a Stuff című új-zélandi hírportál szerint október elején hunyt el. A halál okát azonban máig nem lehet tudni. "Mivel a haláleset a közelmúltban történt, jelenleg nem áll rendelkezésre további információ" - mondta az igazságügyi minisztérium szóvivője a médiának.

Chase volt az első új-zélandi, aki 2011-ben részt vett a Las Vegasban megrendezett Figure Olympia testépítő versenyen. Az elmúlt években már fitneszmodellként, influenszerként és személyi edzőként kereste a kenyerét, a szolgáltatásait online formában kínálta népes táborának. Egyedül nevelte öt gyermekét, akik között egy hétéves ikerpár is volt. "Nagyon ambiciózus nő volt, aki emberek millióit inspirálta világszerte" - mondta legidősebb lánya, Anna Chase a lapnak.

Korábban a bántalmazó kapcsolatáról beszélt kendőzetlen őszinteséggel. Az őt bántalmaző és rettegésben tartó volt férje, Chris Chase később tíz évre börtönbe is került kábítószer-kereskedelem miatt. "A kapcsolat, amiben voltam, sokat tanított arról, hogy mit nem akarok, és mitől kell távol tartanom magam. Nem csak én szenvedtem ettől, hanem az egész családom" - magyarázta annak idején. Majd hozzátette: "Ha tudod, hogy bántalmazó kapcsolatban élsz, és nincs bátorságod kilépni belőle, tedd meg a gyerekeidért."

Legutóbbi posztja a közösségi médiában szeptember 30-ról származik: "A növekedés fájdalmas lehet, a változás fájdalmas lehet, de semmi sem olyan fájdalmas, mint egy olyan helyen ragadni, ahová nem tartozol" - írta egy magáról készült képhez az Instagramon.

Címlapfotó: Instagram/raechelle_chase_official_
 

24 óra