Bettiék luxuskocsijait és ingatlanját is lefoglalták: így ért véget a családi biznisz - Fotók

Rudolf és Betti az M5-ösön Kecskemét felé tartott, amikor az egyik lehajtónál lecsaptak rájuk a zsaruk. Hosszú évekre börtönbe kerülhetnek.

Tavaly két alkalommal is lecsapott a Készenléti Rendőrség egy kecskeméti bűnbanda több tagjára. A TWN.hu információi szerint négyet elfogtak, míg egyikük körözésének kiadását követően önként jelentkezett a rendőrségen. "Az öt embert azzal gyanúsítják, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő magyar nőket Németországba szerveztek ki prostitúciós tevékenységre, majd ott folyamatosan dolgoztatták és kizsákmányolták őket" - emlékeztet a rendőrség most egy friss közleményben, amiben Rudolf és Bettina történetéről számolnak be. A 49 éves férfi és a 34 éves nő nem véletlenül került a hatóságok látókörébe, kiderült, nekik is közük lehet a bűncselekményekhez. Sőt, azóta is lelkesen dolgoztak. Pontosabban dolgoztattak másokat.

"A 49 éves Zs. Rudolfot és a 34 éves A. Bettinát október 8-án délután az M5-ös autópálya egyik pihenőjében fogta el KR Különleges Szolgálatok Igazgatóság Bevetést Támogató Osztálya a KR NNI nyomozóinak felkérésére. Épp akkor csaptak le rájuk, amikor Kecskemétre tartottak, miután Budapesten felvették az egyik általuk futtatott lányt, aki akkor érkezett haza Németországból" - írja friss közleményében a rendőrség. A páros már két éve belefolyt az illegális üzletbe, a gyanú szerint két nőt is rávettek, hogy Námetországban szexuális szolgáltatást nyújtsanak. 

Hogy miért érte ez meg Bettináéknak? Nos, a rendőrség arról is beszámolt. Sőt, nem mindennapi képeket mutattak az életükről!

FOTÓK: ezektől a javaktól elbúcsúzhatnak Bettiék - Véget ért a luxusélet
  • Bettina Rudolf bűnügy krimi Kecskemét
  • Bettina Rudolf bűnügy krimi Kecskemét
  • Bettina Rudolf bűnügy krimi Kecskemét
  • Bettina Rudolf bűnügy krimi Kecskemét
  • Bettina Rudolf bűnügy krimi Kecskemét

Címlapfotó: Youtube/PoliceHungary

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra