"Az egyik legszebb nő" - 26 évesen hunyt el a Miss World döntőse - Fotók

"Az egyik legszebb nő, akivel életemben találkoztam" - írta a közösségi oldalán a regnáló királynő. A tragédia híre az egész világot megrázza.

Elhunyt Sherika De Armas, a Miss Urugay egykori döntőse. Az alig 26 éves lány a Miss World 2015-ös fináléjában kápráztatta el a hazáját, büszkén, ragyogó arccal és mosollyal vonult fel a kifutón. A New York Post cikke szerint Sherika a múlt héten vesztette el a méhnyakrákkal vívott kétéves csatáját. Családja, a barátai, az egykori versenytársak és Uruguay is gyászolja őt.

"Szállj magasra kishúgom! Örökkön örökké" - írta testvére, Mayk' De Armas a közösségi oldalán.

Alig 8 éve a Miss World verseny idején a helyi lapok ódákat zengtek a fiatal lányról. Sherika gyönyörű arcától, karizmatikus személyiségéről és magassárgáról is áradoztak. Sőt, Uruguay egyik legígéretesebb fiatal tehetségének nevezték. "Szeretek mindent, ami a divattal kapcsolatos, és azt hiszem, minden lány álma (...), hogy részt vegyen a Miss Universe versenyen" - lelkendezett Sherika korábban a "NetUruguay"-nak adott interjújában.

A lány influenszerként is építette a karrierjét, több cég is hirdetett vele, emellett pedig a Pérez Scremini Alapítvány gyermekrákellenes szervezetének is kampányolt.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra