Jennifer Aniston kislánya volt a Jóbarátokban: így néz ki 21 évesen - Fotók

Néhány éve egy epizód erejéig visszatért a Jóbarátok, a folytatásból azonban kimaradt a sorozatbeli Rachel lánya, Emma. Azaz lányai - hiszen egy ikerpár alakította a picit. De vajon mi történt velük azóta? 

A Jóbarátok című sorozat világhírnevet hozott a főszereplőknek, ráadásul a 29 évvel ezelőtti indulása óta folyamatosan ismétlik, így több generáció is felnőtt már rajta. Mivel a főszereplők életét azóta is nyomonköveti a sajtó, így szinte naprakészek vagyunk, kivel mi történt az azóta eltelt években. Sőt, alig két éve megtörtént a nagy visszatérés, így néhány éve a kedvenceink ismét a címlapokon virítanak. 

via GIPHY

Egy jelentős szereplőről azonban azóta kevés szó esett - a rajongók azonban azóta sem felejtették el. Az HBO bejelentése után hónapokig ment a találgatás a különböző fórumokon, vajon visszatér-e az új részekben Jennifer Aniston sorozatbeli lánya. Azaz lányai! A kis Emma-t ugyanis egy ikerpár alakította, akik néhány hónapja már a 21-et is betöltötték és bizony, gyönyörű nővé cseperedtek. A Jóbarátok óta is a pályán maradtak, színésznőként keresik a kenyerüket és a közösségi oldalakon is tízezrek követik őket.

Nos: a folytatásban nem láthattuk őket, pedig két ilyen bombázó nem akármilyen fordulatot hozhatott volna.

FOTÓK: Gyönyörű lányok lettek a kis Emma-ból! Bikinire vetkőztek!
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston

Címlapkép: Instagram/cali.sheldon

24 óra