Idegen nyelven beszél a 3 éves kislány és egy korábbi életből emlékszik emberekre

Amikor háromévesen elkezdett beszélni az előző életéről, a szülei biztosak voltak benne, élénk a fantáziája. Arra azonban nem számítottak, ami ezután történt.

A Mirror című brit lap beszámolója szerint a lány akkor mesélt először egy másik életről, amikor családjával Észak-Indiában autózott, és megkérte a sofőrt, hogy álljon meg "az ő házánál". Bár a szülei már akkor is zavartan reagáltak, az eset után jó ideig az eszükbe se jutott ez a dolog. Később kiderült, ez csak a kezdet volt. Swarnlata Mishra később egy olyan nyelven kezdett beszélni, amelyet senki más nem ismert a környezetében. Olyan hagyományos táncokat is előadott, amelyeket hazájában senki sem ismert.

A lány apja végül úgy döntött, hogy szakemberhez fordul, és végül a Rajasthani Egyetemről egy H. N. Banerjee nevű úrral sikerült beszélnie. Meghallgatta a lány történetét, és néhány információ alapján sikerült is találnia egy olyan családot, amelyikre ráillett a gyermek leírása. Szerinte ugyanis Mishra folyamatosan Biyah Pathakról beszélt, egy 40 éves nőről, aki kilenc évvel a lány születése előtt halt meg. 

Amikor a kislány betöltötte a 11-et, úgy döntött a két család, találkoznak!

Lapozz a folytatásért!

24 óra