Bilincsben ért haza a vásárlásból Vecsésre Ricsi: az otthonában aztán rejtélyes tárgyak is előkerültek - Fotók

Meg olt beszélve a helyszín, meg az időpont is, ahol azonban nem csak László és Richárd, a hatóságok is a tiszteletüket tették

"Alaposan előkészített akciót zavartak le a monori rendőrök a napokban Vecsésen" - kezdi közleményében a rendőrség, amenyben egy több szempontból is különleges ügyről számolnak be. A TWN.hu úgy tudja: 6 millió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta cserélt volna gazdát 2023. szeptember 19-én délután. Az áru megvolt, a pénz megvolt, a hatóságok azonban beleköptek abba a bizonyos levebe. "Az eladóként érkező, 67 éves R. László, valamint visszatérő vevője, a 34 éves K. Richárd nem ellenkezett, amikor szembesültek az üzletet félbeszakító, szinte a semmiből előbukkanó egységekkel. R. László a NAV munkatársaival tartott, a jövedéki termékre elkövetett költségvetési csalás ugyanis az ő hatáskörükbe tartozi" - folytatja a közleményét a rendőrség.

A TWN.hu úgy tudja, hogy a monori rendőrök K. Richárdot vitték ell megbilincselve, ráadásul nem is a cigi miatt került gyanúba a vele szemben indult nyomozás során, hanem kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. "Az alap büntetőeljárás is e miatt indult, időközben merült fel a cigarettával üzletelés gyanúja" - teszi hozzá a rendőrség. A fordulatot azonban csak ezt követően hozta az ügy: 

A K. Richárd vecsési otthonában tartott kutatás meglepő és nem mindennap látott dolgokat is felszínre hozott.

FOTÓK: rejtélyes tárgyak kerültek elő Richárd otthonából - Sejted , mik lehetnek ezek?
  • Richárd cigi kábítószer aranyrúd rendőrség
  • Richárd cigi kábítószer aranyrúd rendőrség
  • Richárd cigi kábítószer aranyrúd rendőrség
  • Richárd cigi kábítószer aranyrúd rendőrség
  • Richárd cigi kábítószer aranyrúd rendőrség

Címlapfotó: Police.hu

24 óra