Az Airbnb-n foglalható Shrek mocsári otthona - 0 forintot kérnek érte - Fotók

Októbertől nyitja meg a kapuit a nem mindennapi "nyaraló", amilyen nagy az érdeklődés, szinte bármennyit elkérhetnének érte.

Az Airbnb elkészítette "Shrek mocsarának" a kiköpött mását - a foglalások a jövő hónapban indulnak, de már az is kiderült, szerencse is kell majd ahhoz, hogy az ember megszálhasson a nem mindennapi apartmanban. A Skót Felföld dombjain található ingatlan egy eldugott, facsonkokkal teli paradicsom - tökéletes egy magányra vágyó ogre számára. De akár egy ogrepár számára is tökéletes. 

Fotó. Profimedia/RedDot

Shrek otthona 'új értelmet ad a faház kifejezésnek, a helyszínválasztás pedig tökéletes, tényleg, mintha a film elevenedne meg. S hogy mennyibe kerül majd éjszakánként a ház? Nos, október 27. és 29 között 0 eurórért, azaz 0 forintért szállhat itt meg a szerencsés kiválasztott. Akár harmadmagával is. Foglalni október 13-tól lehet majd, ezt követően derül ki, ki lesz majd a szerencsés.

Fotó: Profimedia/RedDot

A szerencsés kiválasztottnak saját maga kell megoldania, hogy eljusson a Skóciába és a házhoz. Sőt, a hazautat is meg kell szerveznie. A szervezők szerint a vendégek természetesen kapnak majd parfét, reggelire pedig frissen készült gofri várja majd őket. 

Fotó: Profimedia/RedDot

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy az Airbnb lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy ideiglenesen egy híres otthonban szálljanak meg. Az év elején a Barbie-film tiszteletére a valódi Barbie-álomházban lehetett szállást foglalni. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra