Szégyellte magát fürdőruhában ez a nő: levette, hogy másokon segítsen így - Fotók

Ma már nehéz lenne elképzelni, hogy éveken át valósággal bújkált. Amióta azonban kiállt a fényre, tízezrek ünneplik nap mint nap.

12 éves kora óta problémái voltak a testvével, ami miatt körülbelül két évtizeden át szenvedett is. A most 36 éves Honey Positano jó ideje azonban nyíltan beszél a problémáiról, hogy segítsen azoknak a nőknek, akik hasonló gondokkal küzdenek. Ő ugyanis még négy évvel ezelőtt is le akarta mondani a tengerparti nyaralását - de szerencsére nem tette. Ott ugyanis nagyot fordult vele a világ: a harmadik napon ébredt rá, hogy rajta kívül valójában senkit sem érdekel, hogyan néz ki.

"Más mentalitással tértem haza" - mondta a DailyStar híre szerint, azóta pedig valóságos ikon az Instán.

A nő számára hatalmas lépés volt, amikor fürdőruhában állt ki a tengerpartra. Az egész életére hatással lett. "Megereszkedtek, az egyik nagyobb, mint a másik, tele vannak striákkal, több mint 5 kg-ot nyomnak - de az enyémek" - kommentálta egy a kebleit ábrázoló képét a nő, akit az ilyen kijelentésekért tízezrek ünnepelnek ma már naponta. És ehhez számára a legtökéletesebb hely lett az Instagram, ahol már több mint 164 ezren követik őt. 

Tabuk pedig már régen nincsenek!

Címlapfotó: Instagram/honeypositano

24 óra