Károly Macronnál: minden szem a király kolbászujjaira szegeződik - Fotók

Minden jó dologból egy van. Vagy kettő! A Párizsban tartott banketten Kamilla királyné és a francia first lady ugyanolyan ruhában jelent meg.

Nem csak a kolbászujjak miatt hangos a bulvársajtó, ami Károly királyék franciaországi látogatását illeti. A versailles-i kastélyban tartott állami banketten Kamilla királynő, Károly király, Emmanuel Macron és felesége, Brigitte együtt jelent meg a vörös szőnyegen. A két nő ruhája azonban már első pillantásra is zavarba hozott mindenkit. Macron és Károly szmokingja szinte egyforma volt, ami még rendben is lenne, Kamilla és Brigitte viszont ugyanolyan égszínkék ruhát húzott az eseményre. Vajon véletlen lenne? S nem akadt senki, akinek ezt előre egyeztetnie kellett volna? 

Fotó: Profimedia/RedDot

A sztárvendégek között egyébként ott volt Mick Jagger és barátnője, Melanie Hamrick és Hugh Grant, aki a párjával, Anna Elisabet Ebersteinnel érkezett. A nap további programjain szerencsére azonban nem fordult elő hasonló baki. Kamilla egy rózsaszín blézerben jelent meg, míg Brigitte egy aranygombokkal díszített tengerészkék kosztümben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra