Megszólalt Schumi egészségéről a volt csapattárs: "szörnyű gondolatokról" beszélt

A háromszoros Brit Nagydíjgyőztes aztán még egyértelműbbé tette, mennyire szomorú a helyzet, ami Schumi állapotát illeti.

"Ez a szörnyű gondolat, hogy még mindig nem tud közel kerülni ahhoz a Michaelhez, akire mindannyian emlékszünk. És ez nagyon szomorú" - tette hozzá Herbert. A brit sportember azt is sajnálja, hogy a száguldó cirkusznak egy nagyszerű szakembert kell nélkülöznie. "Ő szókimondó lett volna. Mindig nagyon is tisztában volt azzal, hogy mit lehet és mit nem. Mindig nagyon közvetlen volt!" - fogalmazta meg a véleményét

Fotó: Profimedia/RedDot

Néhány napja - mint ahogyan azt a TWN.hu is megírta - az ismerti szakújságíró, Roger Benoit is nyilatkozott a versenyző állapotáról. Amikor megkérdezték tőle, hogy tudja-e, hogy Schumi jelenleg hogy van, a 74 éves szakember egyértelmű választ adott. "Nem. Erre a kérdésre csak egy válasz van, és azt a fia, Mick 2022 adta a ritka interjúi egyikében: 'Bármit megadnék, hogy beszélhessek apával'" - magyarázta a férfi.

Majd hozzátette: "Ez a mondat mindent elmond arról, milyen volt az apja több mint 3500 napja. A reménytelenség esete."

Emlékezetes: a Forma-1 rekordbajnoka 2013. december 29-én súlyos koponyasérülést szenvedett egy síbalesetben. Azóta a családja elzárta őt a világtól, az 54 éves sportoló visszavonultan él Svájcban. Felesége, Corinna oroszlánként őrzi a nyugalmát.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra