60 másodperc alatt alszol el ezzel a módszerrel - Jó éjt!

Ismerős az érzés: lefekszel, és gyorsan el akarsz aludni, de az agyad csak kattog és kattog. Mit lehet ilyenkor tenni? Nos, van egy trükk, amivel állítólag 60 másodperc alatt elalszol. 

Mindenki ismeri az érzést, milyen az, ha képtelen elaludni. Akadnak olyanok is, akiknek ez rendszeres probléma, sőt, az orvostudomány is foglalkozik a problémával és kínál lehetséges terápiákat, gyógyszereket, teakeverékeket, hogy megoldódjanak ezek a zavarok. Nos, a szakemberek szerint egy úgynevezett "elalvási tréning" is hasznos lehet.

via GIPHY

Feltehetően már mindannyian találkoztunk a problémával, sehogy nem jön álom a szemünkre. Gyanítjuk, próbáltunk már magunk is többféle módszert, hogy megkönnyítsük a dolgunkat, de ezeknek sajnos egyike sem garantálja a sikert. Most egy szakemberek által közzétett módszer adhat új reményt, állítólag olyan gyoran elalszol majd vele, aminél gyorsabban nem is nagyon lehetne.

Gyors elalvás: így aludhatsz el 60 másodperc alatt a 4-7-8 módszerrel! 

Íme a szakemberek módszere: 1 perc alatt alszol el vele!
  • elalvás
  • Elalvás
  • elalvás

Ezt a gyakorlatsort gyakorlatokat "négyzetlégzésnek" vagy "4-7-8 technikának" nevezik. Ahhoz, hogy gyorsan el is tudj aludni, először is el kell lazulnod, hogy a szívverésed is lelassuljon...

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra