Egy játékdobozban bújtak el a 4 éves ikerlányok - meghaltak - Fotók

Szörnyű tragédia: a lányok ssaját szobájukban vesztették az életüket.  

Az alig 4 éves lányok édesanyja hozta nyilvánosságra a törénetüket. Sadie szeptember 1-jén dolgozott, férje, Don éppen a gyerekeket fektette le. "Amikor néhány órával később hazaértem, szokás szerint megnéztem a gyerekeket. Aztán megvacsoráztam és lefeküdtem aludni" - írta az anya a Facebookon. Miután a szülők elaludtak, a lányok felkeltek és játszani kezdtek. Bebújtak egy cédrusfa játékládába és ott aludtak tovább.

Fotó: GoFundMe

Sőt, valósznűleg álmukban valamelyik lány megmozdult, vagy megrúgta a láda fedelét, ami lecsukódott. "Nem tudtam, hogy a legtöbb játékláda, ha egyszer becsukódik, légmentesen záródik és hangszigetelt is" - folytatta a megrázó bejegyzését az anya.

Fotó: GoFundMe

A gyermekei megfulladtak. "Nem is tudták, hogy ez történik. Nem volt hirtelen levegőért kapkodás, nagyon lassú átmenet volt az alvásból a halálba" - folytatja az anyuka. A lányok holttetsét a testvérük fedezte fel. "Axton sikított: 'Mama, megtaláltam őket! Olyan hülyék, hogy a játékdobozban alszanak" - emlékszik vissza Sadie, aki azt is hozzátette: rögtön tudta, hogy baj van.

A család számára most egy internetes oldalon indult gyűjtés.

Címlapfotó: GoFundMe

24 óra